Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

11. 09. 2024. 15:15 >> 15:14

DAO DVA GOLA NA JUBILEJU

Kejn: Nisam ni pomišljao da bih mogao da odigram 100 mečeva za Englesku

Hari Kejn je svoj jubilej, 100. utakmicu u dresu Engleske krunisao sa dva gola za pobjedu nad Finskom na "Vembliju" 2:0, u okviru Lige nacija. Kaže da nije ni sanjao da će mu to uspjeti, dok ga je Totenhem slao na razne pozajmice.

On je trenutno na koti od 68 golova za "Gordi albion", a upisao je i 17 asistencija.

"Mislim da nisam čak ni pomišljao o tome da bih jednom mogao da odigram 100. meč za reprezentaciju kada sam bio na pozajmicama u Milvolu, Noriču i Lesteru. U to vrijeme bilo mi je važno samo da se vratim u Totenhem. Uvijek sam imao dovoljno samopouzdanja, a tokom godina sam u Spursima mnogo naučio od Maurisija Poketina", kazao je engleski kapiten i dodao:

"Igra se uvijek razvija, ide naprijed i srećan sam što i dalje mogu da učim. Bio bih sigurno ponosan tada da sam mogao da zamislim da ću odigrati 100 mečeva za reprezentaciju", zaključio je Kejn.

Osim Kejna, ranije su u klub "100" ušli Piter Šilton (125 mečeva), Vejn Runi (120), Dejvid Bekam (115), Stiven Džerard (114), Bobi Mur (108), Ešli Kol (107), Bobi Čarlton (106), Frenk Lampard (106) i Bili Rajt (105).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније