Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

11. 09. 2024. 14:39 >> 14:37

BRAZIL U KRIZI

Markinjos: Ekipa nema samopouzdanje

Brazil je u velikoj krizi, pretrpio četvrti poraz na posljednjih pet mečeva u kvalifikacijama,a štoper "karioka" Markinjos smatra da je glavni peroblem to što ekipa nema dovoljno samopouzdanja.

Brazil je poražen od 1:0 od Paragvaja, u meču osmog kola južnoameričke grupe kvalifikacija za Mundijal 2026. godine.

"Kvalifikacije nisu lake, ovo je teško vrijeme za našu reprezentaciju. Jedino što nam ostaje je da naporno radimo na poboljšanju igre. Ovo je prelazan period, dolazi do određene smjene generacija i nikada nije prijatno prolaziti kroz to“, rekao je Markinjos, prenosi brazilski Globo.

On je stao u odbranu selektora Dorivala Žuniora.

"Naš selektor i dalje pokušava da pronađe pravu ekipu i način igre. Sve to se odražava na našu igru i rezultat. Trenutno lutamo i što je najgore, igramo bez ikakvog samopouzdanja“, izjavio je Markinjos.

Fudbaleri Brazila nalaze se na petom mjestu južnoameričkih kvalifikacija za SP, pošto imaju 10 bodova iz osam utakmica.

Plasman na SP osiguraće šest prvoplasiranih reprezentacija, dok će sedma selekcija igrati u baražu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније