Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 09. 2024. 10:44 >> 10:45
Čitaj mi:

primera

Anćeloti želi da Karvahal produži ugovor sa Realom

 Trener Reala Karlo Anćeloti želi da Dani Karvahal produži ugovor sa madridskim klubom, prenosi španski sportski list As.

„Karvahal ima istorijsku priliku da postane kapiten. To će da se dogodi kada Luka Modrić odluči da napusti Real. Niko ne zna kada će to da bude, ali se očekuje da Karvahal bude naredni kapiten Reala“, ističe se u tekstu španskog lista.

Karvahal (32) ima ugovor sa Realom do 30. juna naredne godine.

Ponikao je u Realu, a od 2010. do 2012. je igrao za drugi tim madridskog kluba. On je sezonu 2012/2013. proveo u Bajer Leverkuzenu, a onda se vratio u Real.

Karvahal je za Real odigrao 421 meč i postigao je 13 golova, a sa madridskim klubom osvojio je 26 trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније