Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

10. 09. 2024. 22:49 >> 22:49
Čitaj mi:

LIGA NACIJA

Remi u derbiju Holandije i Njemačke, dva gola Kejna za jubilej

Derbi večeri u Ligi nacija je završen bez pobjednika, jer su Holandija i Njemačka u klasiku remizirali u Amsterdamu 2:2.

Domaći su na "Johan Krojf areni" poveli golom Tidžanija Rejndersa već u 2. minutu, ali je "elf" preokrenuo pogocima Deniza Undava u 38. i Jozue Kimiha u sudijskoj nadoknadi 1. poluvremena.

Denzel Damfris je poravnao u 51. minutu, pa poslije dva kola u grupi 3 u A Ligi nacija komšijske zemlje imaju po četiri boda.

Po jedan imaju Mađarska i BiH, u čijem sudaru u Budimpešti se mreže nisu tresle.

Gruzija je nastavila sa sjajnim rezultatima i u B Ligi nacija slavila u Albaniji 1:0, golom Giorgija Kočorašvilija u 71. minutu.

Maksimalan učinak ima i prvi favorit za plasman u viši rang, Engleska, koja je istim rezultatom kao prije dana protiv Republike Irske u Dablinu (2:0) slavila i večeras protiv Finske.

Hari Kejn je na savršen način obilježio 100. nastup u dresu Gordog Albiona, jer je dao 67. i 68. gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније