Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

09. 09. 2024. 19:46 >> 22:13
2

LIVE BLOG

Uživo: Crna Gora - Vels 0:2, Jovović pogodio stativu

Pratite live blog utakmice 2. kola B Lige nacija između Crne Gore i Velsa.

LIVE BLOG

22:15

Nova šansa za Jovetića koji je probao glavom, ali Darlou brani.

Опширније

22:14

IzmjenaPrve izmjene Prosinečkog - ušli su Bakić i Osmajić, izašli Brnović i Mugoša.

Опширније

22:13

Još jedna velika šansa za Crnu Goru i opet okvir gola - Vladimir Jovović je sa preko 20 metara zatresao stativu u 69. minutu.

Опширније

22:10

Kakav promašaj Mura - nakon akcije Vilsona i Dejvisa je bio sam na tri metra od prazne mreže, ali je prebacio prečku.

Опширније

22:04

ŠansaJovetić je loše izveo slobodni udarac, potom sjajno spoljnjim dijelom stopala centrirao, ali je Mugoša glavom loše zahvatio loptu. Igrao se 60. minut.

Опширније

22:00

Žuti kartonMarušić je pogriješio, a onda spriječio kontru Velsa faulom nad Murom, zbog čega je dobio žuti karton.

Опширније

21:53

Žuti kartonŽuti karton za Miloša Brnovića i Neka Vilijamsa zbog nesportskog ponašanja.

Опширније

21:49

KrajPočelo je 2. poluvrijeme.

Опширније

21:33

Gotovo je 1. poluvrijeme, Crna Gora nakon šoka na startu i dva gola u prvih 148 sekundi gubi 2:0 od Velsa.

Опширније

21:32

Sudijska nadoknadaIgraće se minut sudijske nadoknade u 1. poluvremenu.

Опширније

21:30

IzmjenaPrva izmjena na utakmici - izašao je Roberts, ušao Džonson.

Опширније

21:26

VARStevan Jovetić je šutirao glavom u 39. minutu, lopta je pogodila Bena Dejvisa u ruku, ali je bila u prirodnom položaju i nije suđen penal.

Опширније

21:17

ŠansaNova velika šansa za Crnu Goru u 30. minutu - Krstović je ubacio sa strane, lopta zakačila nekog, ali je Darlou odbio do Jovetića, a potom odbranio njegov šut. Na loptu je tada natrčao Camaj, ali je Dejvis izbacio sa gol-linije.

Опширније

21:11

Žuti kartonIzmeđu dva gola Velsa viđen je prvi i do sada jedini karton, koji je dobio Ampadu zbog hvatanja za dres Jovetića.

Опширније

21:06

GolI na drugoj utakmici naše grupe je gol brzo postignut - Turska je poslije 77 sekundi povela protiv Islanda pogotkom Kerema Akturkoglua.

Опширније

21:02

ŠansaStevan Jovetić je u 14. minutu sjajno šutirao sa pola terena preko istrčalog golmana Darloua, ali je pogodio samo prečku.

Опширније

20:55

ŠansaVelika prilika za "sokole" da se vrate u život u 8. minutu, ali je Nikola Krstović promašio nakon sjajnog pasa Stefana Mugoše.

Опширније

20:50

GolPotpuni potop u najavi - poslije dva minuta i 28 sekundi je već 0:2! Sa 25 metara je pogodio Hari Vilson. Rubežić je i ovog puta jedan od krivaca, jer je dao loptu u noge protivnicima u začetku akcije.

Опширније

20:47

GolVels vodi već poslije 38 sekundi! Rubežić je loše odbio loptu, pogodio Brnovića, a onda se lopta odbila od Vilsona pravo na nogu Kifera Mura, koji je pogodio od stative.

Опширније

20:44

Svi igrači na predstavljaju ekipa nose dresove sa brojem 13, u čast Matije Šarkića. Aplauz za preminulog golmana Crne Gore je trajao preko minut.

Опширније

20:39

Utakmica će početi minutom aplauza za Matiju Šarkića, kojem su priznanje odali i navijači Velsa i udijelili specijalnu zastavu porodici prerano preminulog crnogorskog golmana.

thumb2.jpg
UOČI MEČA U NIKŠIĆU
FSCG: Minut aplauza za Matiju Šarkića
Duel između Crne Gore i Velsa u Nikšiću počeće minutom aplauza, u slavu našeg golmana Matije Šarkića, objavio je Fudbalski savez Crne Gore.
Опширније

20:35

Ovo je 150. meč fudbalske reprezentacije Crne Gore, a 78. u našoj zemlji. Prethodnih 77 je odigrano na stadionu pod Goricom, koji je zbog užasnog stanja terena dobio "crveni karton" od Uefe, pa je Nikšić zamjena.

Опширније

19:49

Selektor Velsa Kreg Belami se odlučio na formaciju 3-4-3, a igraće Darlou - Mefam, Rodon, Dejvis - Roberts, Kuper, Ampadu, Vilijams - Kumas, Vilson, Mur.

Опширније

19:45

Prosinečki kreće sa veoma ofanzivnom postavom, jer će u napadu biti Stevan Jovetić, Nikola Krstović i Stefan Mugoša.

Na golu je Mladen Mijatović, u odbrani su Adam Marušić, Slobodan Rubežić, Nikola Šipčić i Andrija Vukčević, u veznom redu Miloš Brnović i Vladimir Jovović, kao i Driton Camaj.

Опширније

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније