Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

09. 09. 2024. 12:36 >> 12:41
Čitaj mi:

kritikovao izbor kandidata za ovogodišnju "Zlatnu loptu"

Rodrigo: Zaslužio sam da budem nominovan

Fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Rodrigo nezadovoljan je izborom fudbalera koji su u konkurenciji za nagradu "Zlatna lopta" za igrača godine, jer smatra da je nezasluženo izostavljen sa liste kandidata.

Magazin Frans fudbal objavio je prije pet dana listu od 30 fudbalera koji su u konkurenciji za nagradu "Zlatna lopta" za igrača godine.

Međutim, na listi nominovanih nema Rodriga, koji je prošle sezone sa Realom osvojio Ligu šampiona, evropski Superkup i špansku La Ligu.

"Uznemirilo me to. Smatram da sam zaslužio da buden nominovan. Ne želim da obezvrijedim igrače, koji su nominovani, ali smatram da je bilo mjesta za mene među 30 kandidata. Za mene je to bilo veliko iznenađenje, ali ja tu ništa ne mogu da uradim. Nisam ja taj koji odlučuje", rekao je Rodrigo, koji je sa Realom osvojio 12 trofeja.

Brazilski fudbaler je istakao da je Real najbolji klub na svijetu.

"Često razmišljam o titulama, koje sam već osvojio. Real je najveći klub na svijetu i to je ono što me dodatno motiviše. Želim da svaki dan budem na nivou najboljeg kluba na svijetu. Zato svaki dan žestoko treniram da budem što bolji. Znam svoje kvalitete i koliko mogu da uradim", zaključio je Rodrigo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније