Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

08. 09. 2024. 19:52 >> 19:52
Čitaj mi:

A LIGA NACIJA

Makazice Poulsena raspršile nade Srbije

Poslije remija na beogradskoj "Marakani" sa aktuelnim prvakom Evrope Španijom (0:0) srpska javnost je ponovo počela da vjeruje u "orlove", nadala se iznenađenju podmlađene selekcije na "Parkenu", ali je uslijedilo otrježnjenje jer je Danska slavila 2:0.

U reprizi utakmice sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj, domaćin je dominirao od starta i do zasluženog vođstva stigao u 36. minutu nakon izgubljene lopte mladog desnog beka Aston Vile, Koste Nedeljkovića, i prvog pogotka Alberta Gronbeka u dresu nacionalnog tima.

Srbija je početkom nastavka pokušala da napadne Dance, ali su sve dileme otklonjene u 61. minutu nakon poteza za pamćenje - Viktor Kristijansen je centrirao sa lijeve strane, a Jusuf Poulsen fenomenalnim makazicama povisio na 2:0.

Danska je prva u grupi 4 sa šest bodova, a Srbija ima jedan, koliko i Španija koja od 20.45 gostuje Švajcarskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније