Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 09. 2024. 09:18 >> 09:18

LIGA NACIJA

Mamardašvili poveo navijanje: Fudbalska euforija Gruzina ne staje

Gruzijska fudbalska bajka ne prestaje da traje, a nova pobjeda nad favorizovanom Češkom, samo je povećala euforiju.

Kvratskelija je postigao prvi gol iz penala, a onda blickrigu u drugom poluvremenu kada su od 53. do 66. minuta "Krstaši" postigli još tri gola i tako u velikom maniru slavili protiv Češke koja je uoči duela imala ulogu favorita.

Kasniji počasni gol za Češku nije umanji novi podvig ekipe Vilija Sanjola koja se sada ozbiljno kandiduje za promociju u A gupu Lige nacija.

Nakon meča golman Gruzije Georgi Mamardašvili je završio na tribinama sa navijačima Gruzije, a onda je uzeo megafon i poveo navijanje.

Riječima Fabricija Romana, "upravo zbog ovih liderskih spospbnosti Liverpul je odlučio da ga dovede da zamjeni Alisona".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније