Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

07. 09. 2024. 11:07 >> 11:08
Čitaj mi:

protiv paragvaja

Suze Suareza na oproštaju od reprezentacije

Luis Suarez se utakmicom protiv Paragvaja oprostio od reprezentacije Urugvaja.

Utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ostaće u pamćenju po tome što je legendarni fudbaler odigrao svoj poslednji meč u dresu nacionalnog tima - duel je završen bez golova 0:0.

Igrao je Suarez od starta meča, a najbliži golu je bio u 18. minutu kada se našao na nekih 12 metara od gola, pokušao je makazicama da oduševi svoje sugrađane na oproštaju, ali je njegov pokušaj ostao na stativi.

Do kraja meča Suarez nije imao nekih prilika za gol, a nakon posljednjeg zvižduka glavnog sudije pokazao je i emocije, bilo je i suza, a saigrači su mu prišli i sa njim u zagrljaju pokušali da ga tješe.

Nakon meča, na terenu mu se pridružila porodica, a Fudbalski savez Urugvaja i navijači u Montevideu znali su da isprate legendu kako dolikuje.

Porukom koja je emitovana na video-bimu, Suarezu je lijepu ponziju poželio i Lionel Mesi.

 U dresu Urugvaja Suarez je odigrao 143 utakmice i postigao 69 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније