Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

06. 09. 2024. 23:24 >> 23:47
Čitaj mi:

NAKON MEČA NA ISLANDU

Eraković i Brnović: Šteta zbog primljenih golova, greške se kažnjavaju na ovom nivou

Poraz od Islanda teško je pao našim reprezentativcima Novici Erakoviću i Milošu Brnoviću koji su nakon duela u Rejkjaviku istakli da se greške na ovom nivou kažnjavaju i da je teško bilo vratiti se u meč.

Igrač Budućnosti, Miloš Brnović rekao je da su mu osjećanja pomiješana.

"Osjećanja su pomiješana. Primili smo golove u trenucima kada smo dolazili do igre i incijative. Golovi koji se prime iz prekida su najteži - to psihološki utiče na ekipu, što se kasnije odrazilo. Pokušali smo da se vratimo nakon prvog primljenog pogotka, a onda smo u nastavku primili još jedan i utakmica je imala jedan drugi tok".

"Poslije toliko vremena prelijep je osjećaj vratiti se u reprezentaciju. Šteta zbog poraza i primljenih golova iz prekida. Razgovaraćemo o tome i nadam se ispraviti za Vels. Kod Islanđana se vidjelo da su iskusniji, pogotovo u veznom redu. Mi imamo još da radimo. Za Nikšić me vežu lijepa sjećanja, znam da će biti dobri domacini." kazao je Novica Eraković. 

"Znali smo da su oni jaki poslije prekida i da iz tih situacija možemo da primimo golove. Nismo uspjeli da pokrijemo to kako je traženo od nas. Moramo što prije da se sredimo i da u ponedjeljak protiv Velsa, pred našim navijačima u Nikšiću, pokažemo da možemo da pobijedimo", poručio je štoper Slobodan Rubežić za RTCG nakon utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније