Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

06. 09. 2024. 09:47 >> 10:20
Čitaj mi:

Boričić na vrhuncu: Golovi, asistencije i interesovanje iz Turske

Odličan start sezone za Radnički iz Kragujevca, dvije pobjede na početku Super lige što je najbolji otvaranje sezone u istoriji kluba iz Kragujevca. Jedna od najzaslužnijih za fenomenalne partije svog kluba je Ivana Boričić reprezentativka Crne Gore.

Boričić je postigla tri pogodka u prva dva kola prvenstva a imala je i dvije asistencije.

„ Zadovoljna sam svojim učinkom, ali za mene su najvažnije igre cijelog tima. Na terenu dajem sve od sebe da doprinesem ekipi, i srećna sam što se to trenutno vidi kroz golove i asistencije. Takođe, motivišu me sjajna podrška saigračica i stručnog štaba, pa je to razlog što igram sa puno samopouzdanja”, skromna je bombarderka iz Podgorice.

Interesovanje dva turska kluba za Ivanu nije mala stvar. 

„Iskreno, veoma sam polaskana što su klubovi iz inostranstva zainteresovani za mene, jer je to dokaz da se moj trud i rad cijene i van granica Srbije. Trenutno sam fokusirana na igre u Radničkom i sve što se dešava van terena prepušteno je mom menadžeru. Ne mogu da kažem da me ne privlači prilika da se okušam u inostranstvu, posebno u Turskoj čiju ligu inače i pratim, ali moj fokus je trenutno na Radničkom i sezoni koja je pred nama”, stoji čvrsto na zemlji Boričić.

Njen primarni cilj sa klubom je da da svoj maksimum i da ostvari što bolji rezultat. 

" Mislim da Radnički ima kvalitet ove sezone da se bori za visoke ciljeve, a svakako da budemo u prve četiri ekipe. Ključ uspeha je timski duh, disciplina i rad. Imamo odličnu atmosferu u svlačionici i verujem da možemo da uradimo velike stvari ove sezone”, ima visoke ciljeve Ivana.

U prvoj rundi baraža za odlazak na EURO 2025, naša reprezentacija igraće sa Finskom.

„Očekujem jako zahtjevne utakmice protiv Finske, jer su kvalitetna reprezentacija koja igra disciplinovano i taktički zrelo. Biće važno da iskoristimo prednost domaćeg terena u prvoj utakmici i da pred našim navijačima ostvarimo što bolji rezultat. Moramo biti fokusirane, požrtvovane i odlučne u svakom duelu. Finska ima dobre individualce, ali mislim da ćemo, uz veliku borbenost i kvalitet koji posjedujemo, uspjeti da im pariramo i ostvarimo povoljan rezultat pred revanš. Ovo je velika prilika za nas da napravimo istorijski uspjeh i plasiramo se na Evropsko prvenstvo, i sigurna sam da ćemo dati sve od sebe da je iskoristimo”, optimistična je Ivana Boričić.

Crna Gora će biti domaćin u prvoj utakmici, koja je na programu 25. oktobra, dok se revanš igra četiri dana kasnije u Finskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније