Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

23. 08. 2024. 16:44 >> 16:43

Luis Enrike: Nećemo puno trošiti do kraja prelaznog roka

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike izjavio je danas da fudbalski klub neće imati pretjerane troškove do kraja prelazne sezone za transfere koja ističe 30. avguta i dodao da klub nema hitnu potrebu za nekim igračem, ali ostaje pažljiv prema eventualnim prilikama.

"Predsjednik, (sportski savjetnik) Luis Kampos i ja smo otvoreni do kraja da unaprijedimo sastav, ali je veoma teško regrutovati igrače koji bi bili pojačanje", izjavio je Enrike na konferenciji za novinare u sjedištu kluba u Poasiju u okolini Pariza.

Enrike je rekao da ne postoje prioriteti jer je PSŽ tim koji je bio šampion.

"Pratimo ako se neki igrač pojavi po normalnoj cijeni, ali nećemo praviti pretjerane troškove", rekao je trener PSŽ-a.

Klub je ovog ljeta zabilježio četiri dolaska - mladog napadačkog veznog Dezirea Duea, vezistu Žoa Nevesa, defanzivca Vilijana Pačoa i golmana Matveja Safonova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније