Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

23. 08. 2024. 15:34 >> 15:33

TREĆE POJAČANJE OVOG LJETA

Arsenal dovodi Merina iz Real Sosijedada

Fudbalski klub Arsenal postigao je dogovor u načelu sa Real Sosijedadom o dovođenju španskog veziste Mikela Merina.

Transfer 28-godišnjeg fudbalera, kojem ugovor sa Sosijedadom ističe za manje od godinu dana, iznosiće 32,6 miliona funti, odnosno 28,4 miliona funti uz 4,2 miliona funti u bonusima, prenio je danas BBC.

Merino je bio dio španske reprezentacije koja je osvojila Evropsko prvenstvo ove godine. Odigrao je svih sedam utakmica turnira i postigao pobjedonosni gol u četvrtfinalu protiv Njemačke.

On će biti treće pojačanje Arsenala ovog ljeta, uz italijanskog defanzivca Rikarda Kalafiorija i španskog golmana Davida Raju, koga je Arsenal otkupio na od Brentforda.

Španski fudbaler već ima iskustvo igranja u Premijer ligi, s obzirom da je proveo godinu dana u Njukaslu prije nego što je prešao u Real Sosijedad 2018. godine. U Sosijedadu mu je saigrač bio Norvežanin Martin Odegard, s kojim će igrati zajedno u Arsenalu.

Merino, koji je 28 puta nastupao za reprezentaciju Španije, odigrao je 45 utakmica prošle sezone i postigao osam golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније