Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 08. 2024. 13:44 >> 13:44

KLUB SAOPŠTIO

Tonaliju ističe suspenzija, od 28. avgusta može da igra za Njukasl

Fudbalski klub Njukasl junajted potvrdio je danas da će njihov fudbaler Sanro Tonali (24) ponovo biti dostupan klubu od 28. avgusta, po isteku desetomjesečne suspenzije zbog ilegalnog klađenja.

Njukasl je na svom sajtu naveo da je od Fudbalskog saveza Italije, odakle Tonali dolazi, dobio potvrdu da suspenzija ističe zaključno sa 27. avgustom.

Engleski klub kupio je Tonalija od Milana u julu 2023. godine za oko 70 miliona eura, ali je već u oktobru dobio 10-mjesečnu zabranu igranja fudbala, kao i obavezu da ide na odvikavanje od klađenja na osam mjeseci.

Prije suspenzije, Tonali je uspio da upiše 13 utakmica za Njukasl i postigne jedan gol.

Italijanski fudbaler propustiće prva dva kola nove sezone Premijer lige protiv Sautemptona i Bormuta, ali bi mogao da zaigra upravo 28. avgusta, u EFL kupu protiv Notingem Foresta, kao i tri dana kasnije u ligaškoj utakmici sa Totenhemom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније