Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

13. 08. 2024. 17:51 >> 17:54

DO 2033. GODINE

Palmer produžio ugovor sa Čelsijem

Čelsi je produžio ugovor napadačem Kolom Palmerom (22) do 2033. godine, objavio je klub. On je stigao prije godinu iz Mančester sitija i brzo je postao pokretačka snaga napada "plavih".

Prošle sezone je postigao 22 gola u Premijer ligi i upisao 11 asistencija.

Palmer je već pod ugovorom do juna 2031. i, prema brojnim medijskim izvještajima sa Ostrvima, produžio je ugovor na još dvije sezone. Dogovor će mu garantovati znatno bolju platu - tokom prve godine u Londonu zarađivao je 80.000 funti nedjeljno.

Palmer je prošle sezone bio jedan od najboljih fudbalera Premijer lige i završio je na drugom mjestu liste strijelaca iza svog bivšeg saigrača Erlinga Halanda iz Mančester sitija.

Bivši selektor engleske reprezentacije Geret Sautgejt uvrstio ga je u svoj tim za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Palmer je odigrao pet utakmica i postigao jedan gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније