Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

13. 08. 2024. 14:27 >> 14:32
Čitaj mi:

Van Bisaka nakon pet godina napustio Junajted, prešao u Vest Hem

Vest Hem junajted potpisao je sedmogodišnji ugovor sa desnim bekom Arona Van Bisaku (26), koji je nakon pet sezona napustio Mančester junajted.

Ugovor je vrijedan oko 15 miliona funti. Van- Bisaka je bio u posljednjoj godini ugovora u Junajtedu.

Van-Bisaka je karijeru započeo u Kristal Palasu prije nego što se pridružio Junajtedu 2019. Odigrao je 190 mečeva za klub iz Mančestera i pomogao im da osvoje FA kup prošle sezone.

"Vidim tim koji je u tome zajedno, koji će gurati jedni druge da pobjede. Bilo mi je lako da se pridružim Vest Hemu – uzbuđen sam i srećan što sam ovdje.“, rekao je Van-Bisaka.

Vest Hem, koji je prošlu sezonu završio na devetom mjestu, u subotu će započeti novu kampanju u Premijer ligi kod kuće protiv Aston Vile, sa novim trenerom Žulenom Lopetegijem na čelu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније