Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

13. 08. 2024. 22:44 >> 23:01
Čitaj mi:

REVANŠ 3. KOLA

Mornar remizirao sa Pakšijem na oproštaju od evropske scene

Mornar se remijem sa mađarskom ekipom Pakš 2:2 u Nikšiću oprostio od evropske scene. Ostaje žal za pobjedom u revanšu, a bilo je nerealno da Barani nadonade tri gola zaostatka iz prvog meča (3:0) i izbore plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ipak, Baranima se nema šta zamjeriti, izbacili su prethodno Dinamo iz Tbilisija i kragujevački Radnički i odlično predstavljali naš fudbal u Evropi.

Uzbudljivo je bilo kraj Bistrice u prvih 45 minuta.

Već u drugom minutu Japanac u redovima Mornara Kiši je prošao po desnoj strani i šutirao, lopta je otišla pored stative.

U 13. minutu gosti su neočekivano poveli. Nakon jednog prekida lopta je bila u samom uglu šesnaesterca, Stevanović je neoprezno reagovao na jednog igrača gostiju, a belgijski arbitar uz pomoć VAR tehnologije dosudio penal.

Siguran sa bijele tačke bio je Vintereker.

Ipak, samo tri minuta kasnije Barani su izjednačili. Zorić je na sredini terena oduzeo loptu, koja je potom stigla na desnu stranu do Kišija, koji je ubacio po zemlji na peterac, a Lenšer zatresao sopstvenu mrežu.

Barani su nastavili sa napadima i u 32. minutu stigli do velike šanse. Ipak, Vušurović je neometan sa 10-11 metara traljavo šutirao, pa je njegov udarac izblokiran.

U 40. minutu opet je Mornar imao dobru priliku. Vukotić je šutirao glavom sa nekoliko metara, tik preko prečke.

Posljednje uzbuđenje u prvom dijelu viđeno je u nadoknadi, kada je Popović u posljednjem trenutku intervenisao ispred Tota.

Vušurović je na startu nastavka šutirao iz voleja, ali je golman gostiju dobro intervenisao.

Lenšer se u 57. minutu umalo iskupio za autogol, kada je nakon njegovog pokušaja lopta otišla zamalo pored stative.

I onda je dva minuta kasnije preokrenuo - sjajno je Ćetković izveo korner, a Zorić sa peterca zakucao loptu u mrežu.

U 84. minutu Kolundžić je loše reagovao na drugoj stativi, nakon dobrog ubacivanja sa lijeve strane.

Mornar je dao sve za napad, ali su to kaznili Mađari. Kovač je prošao po denoj strani, a Balog sa peterca proslijedio loptu u mrežu.

Do kraja su i jedni i drugi jedva čekali kraj meča, pa je ostalo 2:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније