Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

12. 08. 2024. 22:31 >> 22:31

Vinisijus dobio ponudu od milijardu eura iz Saudijske Arabije

Napadač Real Madrida i Brazila Vinisijus Žunior otvoren je za ponudu od više od milijardu eura iz Saudijske Arabije, rekli su Rojtersu izvori bliski igraču.

Vinisijusu su se obratili zvaničnici Saudijskog fonda za javna ulaganja (PIF) da se raspitaju o njegovom interesovanju za prelazak u Saudijsku Pro ligu (SPL).

On bi na osnovu petogodišnjeg ugovora imao godišnju platu od 200 miliona eura, plus bonuse.

Paket bi takođe uključivao poseban desetogodišnji ugovor da postane ambasador za Svjetsko prvenstvo 2034, koje bi trebalo da se održi u zemlji, ali o tim uslovima i finansijskim brojevima tek treba da se razgovara.

Iako zvanična, formalna ponuda tek treba da bude predstavljena, Vinisijus nije odbacio taj potez i dao je dozvolu PIF-u da pristupi Real Madridu.

Uprkos tome što su "srećni i motivisani“ u španskoj prijestonici, Vinisijus i njegovi predstavnici smatraju da je unosnu ponudu poput ove potrebno pažljivo proučiti.

Drugi izvor blizak igraču rekao je da Real nije pokazao interesovanje za pregovore o transferu, ističući igračevu otkupnu klauzulu od milijardu eura.

Real Madrid i PIF nisu odgovorili na zahtjeve za komentar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније