Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

07. 08. 2024. 21:03 >> 21:12

KVALIFIKACIJE ZA LK

Mornar se s dva igrača manje držao do 99. minuta, pa primio dva gola

Fudbaleri Mornara ubjedljvo su poraženi od mađarske ekipe Pakši 3:0, u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Barani su se odlično držali, ali sa dva crvena kartona nijesu imali snage da makar upišu minimalan poraz.

Nakon uvodnog ispitivanja snaga, prvi je zaprijetio domaćin.

Harasti je u 17. minutu iz slobodnog udarca sa 20-ak metara pokušao, lopta je otišla tik pored stative gola Popovića.

Nakon pola sata igre oglasili su se i Barani.Bio je to dobar udarac Vukotića sa skoro 30-ak metara , ali je golman domaćih Sapanoš skrenuo loptu u korner.

U 42. minutu Mornar je ostao sa igračem manje. Direktan crveni karton dobio je Ondong-Mba, nakon oštrog starta. Bjeloruski sudija Dmitrijev ga je isključio nakon upotrebe VAR-a.

Nije to poremetilo Barane, koji su do velikog odmora mogli da povedu. Bile su to dvije dobre šanse u jednoj akciji. Prvo je pokušao Đurišić sa lijeve strane, pa Vušurović sa desetak metara, oba puta ih je nadmudrio Sapanoš.

U nastavku su Barani popustili. Domaćin je poveo u 59. minutu Bode je nadskočio Ljuticu i glavom pogodio mrežu Popovića.

Vindeker je glavom, pogodio stativu, ali mu se lopta vratila. Uslijedio je centaršut , Bode je dobio duel sa Ljuticom i glavom matirao Popovića.

Tri minuta kasnije isključen je Đurišić, koji je odgurnuo rivala i dobio drugi žuti karton.

Brzo nakon toga, Mornar je čak mogao da izjednači. Vušurović je uposlio Kišija, ali je Sapanoš ponovo sjajno intervenisao.

I onda u dugačkoj nadoknadi, koja je trajala Barani su skroz pali - primili su dva gola , u 99. i 100. minutu (pogodili sabo i Tot), pa će revanš po svemu sudeći biti formalnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније