Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

06. 08. 2024. 19:36 >> 19:36

Lučesku novi selektor Rumunije

Rumunski fudbalski trener Mirčea Lučesku novi je selektor reprezentacije Rumunije, prenio je danas Fudbalski savez te zemlje.

"Učinio sam sve da odbijem ponudu, ali ne mogu da kažem ne reprezentaciji, to bi bilo kukavički od mene", izjavio je on na konferenciji za medije u Bukureštu prilikom potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

On će na klupi zamijeniti Edvarda Jordaneskua, koji je odlučio da se povuče nakon Evropskog prvenstva u Njemačkoj, na kom je Rumunija stigla do osmine finala.

Lučesku je već bio selektor Rumunije od 1981. do 1986. godine, a od 2017. do 2019. godine radio je kao selektor Turske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније