Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

11. 07. 2024. 16:07 >> 16:07
2

Mediji: Stojković ostaje selektor Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković ostaće na funkciji i u narednom periodu, prenijeli su danas beogradski mediji.

Ovakva odluka biće potvrđena na Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije koji bi trebalo da bude održan u petak, prenio je Mocart sport.

Stojković je pred Evropsko prvenstvo potpisao novi ugovor, do 2026. godine, ali se spekulisalo da će dobiti otkaz razočaravajućeg nastupa na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Njegov ugovor biće revidiran, odnosno "nešto finansijski skromniji".

Stojković je sa reprezentacijom osvojio dva boda na takmičenju u Njemačkoj, a ekipa će u Ligu nacija od septembra ući sa istim selektorom, koji je dobio podršku da nastavi mandat tokom kojeg je odveo reprezentaciju na Mundijal u Kataru i Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Glavni cilj biće da Srbije bude učesnik i Svjetskog prvenstva 2026. godine, koje će biti održano u SAD, Kanadi i Meksiku.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније