Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 06. 2024. 14:19 >> 14:19
Čitaj mi:

NASTAVLJA TRADICIJU

Budućnost potvrdila: Šarkić potpisao do ljeta 2026.

Oliver Šarkić, sada već bivšu fudbaler Dečića, potpisao je i zvanično ugovor sa ekipom podgoričke Budućnosti.

On je sa "plavo-bijelima" potpisao dvogodišnju saradnju, do ljeta 2026. godine, i sjutra će se priključiti pripremama u Moravskim Toplicama.

"Dvadesetšestogodišnji ofanzivac je među „plave“ stigao kao jedan od najboljih igrača lige, prethodne sezone je u šampionskoj godini Dečića postigao 11 golova i dopisao isto toliko asistencija, prirodna pozicija mu je mjesto polušpica, ali vrlo kvalitetno može da odgoviri i kao centarfor, te kao krilni napadač", navode iz kluba.

Počeo je karijeru u mlađim kategorijama Anderlehta i Benfike, igrao je za Fafe, Lids junajted, Barakaldo, Barton, Blekpul, Mansfild Taun i Pahtakor.

"Alija Aljo Šarkić je bio fudbaler i funkcioner našeg kluba, Bojan Šarkić je bio predsjednik najvećeg kluba u državi, a Oliver je odlučan da nastavi tradiciju Šarkića u „plavo – bijelim“ bojama. Naš tim sjutra igra prvu prijateljsku utakmicu u Sloveniji, protivnik je Mariboru u 17.00 sati, a „plavi“ će sigurno raširenih ruku dočekati Šarkića i poželjeti mu sve najbolje", kazali su iz Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније