Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Mina ]

19. 06. 2024. 12:43 >> 12:43

U TUZIMA, PODGORICI I PLAVU

Fudbalska infrastruktura u Crnoj Gori bogatija za četiri terena

Fudbalska infrastruktura u Crnoj Gori biće bogatija za terene u Tuzima, Plavu i Podgorici, u koje je Fudbalski savez uložio oko 800 hiljada EUR, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da se radovi na dva terena u Tuzima, sa prirodnom i vještačkom podlogom, privode kraju.

"Za te terene, koji se rade u sklopu izgradnje nove tribine stadiona FK Dečić, Fudbalski savez izdvojio je oko 380 hiljada eura", stoji u saopštenju.

Saopšteno je i da se vrijedna investicija sprovodi i u Plavu, gdje će stadion Jezera na Racini dobiti novu vještačku podlogu, namijenjenu za trenažni proces svih kategorija tog kluba.

"Za tu namjenu Fudbalski savez opredijelio je blizu 200 hiljada eura", piše u saopštenju.

Iz Fudbalskog saveza podsjećaju i da je u Podgorici završen teren sa vještačkom podlogom, koji će koristiti FK Stari aerodrom.

"Nalazi se u blizini stadiona OFK Titograd na Starom aerodromu, a vrijednost investicije je oko 220 hiljada eura", stoji u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније