Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

18. 06. 2024. 12:43 >> 12:55
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK FIFE

Infantino uputio telegram saučešća povodom smrti Matije Šarkića

Predsjednik Svjetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino uputio je FSCG telegram saučešća povodom iznenadne smrti Matije Šarkića.

Naš reprezentativni golman je preminuo iznenada u subotu u 27. godini života.

"Poštovani predsjedniče. Izražavam iskreno i duboko saučešće povodom tragičnog odlaska mladog golmana, Matije Šarkića. Nema riječi koje mogu da izraze žalost koju osjećamo zbog takvog gubitka.

Tokom svoje karijere, Matija Šarkić redovno je nastupao za mlađe kategorije i seniorsku reprezentaciju Crne Gore. Mladi, perspektivni, daroviti golman, poznat po svojoj bistrini, vedroj i pozitivnoj prirodi, liderstvu i predanosti, njegova zaostavština i trag koji je ostavio na terenu i van njega, neće pasti u zaborav i bolno će nedostajati.

U ime međunarodne fudbalske zajednice, izražavam najdublje saučešće Fudbalskom savezu Crne Gore i porodici, prijateljima, saigračima i voljenima Matije Šarkića. Sa vama smo u mislima. Nadamo se da će ova sjećanja i naši izrazi podrške donijeti barem malo mira i utjehe u ovom teškom trenutku", napisao je Infantino u svom telegramu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније