Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

15. 06. 2024. 15:44 >> 15:45

SELEKTOR SE OPROSTIO OD GOLMANA

Prosinečki: Matija je bio nasmijani div

Selektor crnogorskih fudbalera Robert Prosinečki kazao je da je teško bilo šta reći nakon prerane smrti našeg golmana Matije Šarkića. Istakao je da je Matija bio ljudska gromada, ali da je sudbina bila jača od njegove predanosti i posvećenosti poslu kojim se bavio.

Šarkić je preminuo jutros u Budvi u 27. godini.

"Teško mi je da pričam, teško je reći bilo šta… I dalje sam u nevjerici, i dalje ne mogu da prihvatim da se to zapravo dogodilo, da Matija više nije sa nama… Sjajan momak, ljudska gromada, primjer za sve. Sjajan golman, slobodno mogu reći svjetska klasa i svi smo se radovali mnoštvu njegovih nastupa u budućnosti… Radna etika koja ga je krasila predstavljala je garanciju da će Matija doseći visine koje zaslužuje. Nažalost, sudbina je bila jača od njegove predanosti i posvećenosti poslu kojim se bavio. Matija će za sve nas u reprezentaciji ostati upamćen kao nasmijani div, „dječak“ pun optimizma i pozitivnog duha. Nedostajaće nam na svakom okupljanju, na svakom treningu, na svakoj utakmici koju budemo igrali i uvijek ćemo misliti na njega. Siguran sam da će nas Šarka bodriti sa neba. Moje iskreno saučešće porodici Šarkić. Počivaj u miru dragi Matija", naveo je naš selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније