Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 06. 2024. 19:22 >> 19:22
Čitaj mi:

POTVRDIO ODLAZAK U PENZIJU NAKON EURA

Kros otkrio planove: Akademija u Realu i nova futsal liga

Toni Kros se oprostio na najbolji mogući način od profesionalnog bavljenja fudbalom, titulom prvaka Evrope sa svojim Real Madridom.

Ostalo je da odigra još predstojeće Evropsko prvenstvo, gdje kao povratnik u reprezentaciji Njemačke želi da napadne evropski tron i zaokruži svoju karijeru još jednim trofejem, jedinim zapravo koji mu fali.

Iako su brojni navijači Reala molili Krosa da razmotri odlaganje penzije, vezni fudbaler je definitivno odlučio da je njegovoj igračkoj karijeri došao kraj.

Međutim, u intervjuu za njemačke medije otkrio je da neće dugo biti van fudbala.

Njemu je povjerena akademija talenata u Real Madridu, ali i njegova sopstvena liga u futsalu koja treba da krene od septembra.

"Icon league" kreće uz veliku najavu učešća nekoliko fudbalskih zvijezda, a pored Krosa tu su i Frenk Riberi, ali i Antonio Ridiger koji su zaštitna lica ovog novog takmičenja koje je privuklo veliku pažnju u Njemačkoj.

Kros je najavio i nastavak podkasta koji ima sa svojim bratom Feliksom.

"Uglavnom ću provoditi vrijeme sa svojom porodicom. Nastaviću raditi na podkastu sa svojim bratom Feliksom, a isto tako ću raditi u svojoj fudbalskoj akademiji u Madridu. Takođe, u septembru počinje Icon League, takmičenje u futsalu koje sam osnovao. Ipak, jasno je da se ne mislim uključiti u 18 projekata pa da imam obaveza kao kad sam bio igrač", rekao je Kros za medije.

Osvrnuo se i na svoj odlazak u penziju.

"Jednostavno želim da me pamte kao 34-godišnjeg Tonija Kroosa koji je na kraju karijere odigrao svoju najbolju sezonu za Real Madrid. Ja sam to napravio. Smatram komplimentom što mnogi misle da je taj trenutak došao prerano".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније