Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 06. 2024. 18:12 >> 18:12

SVE ZAVISI OD FIZIČKE SPREME

Mesi ne igra na SP 2026?

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi saopštio je danas da nije siguran da će nastupiti na Mundijalu 2026. godine koji se održava u SAD.

Fudbaler Intera iz Majamija ima dobru polusezonu iza sebe gdje je na 15 utakmica postigao 14 golova i 11 puta asistirao saigračima.

Međutim kada je riječ o Svjetskom prvenstvu Mesi nije siguran da će biti među putnicima, a najviše zavisi od toga kakva će da mu bude fizička sprema.

"Sve zavisi od toga kako ću se osjećati. Munidjal je tek za dvije godine i to je puno vremena. Još nisam donio odluku. Znam da ljudi kažu da su "godine samo broj", ali one ipak postoje. Moram biti i iskren da utakmice koje igram ovdje nisu na nivou Evrope i Lige šampiona. Ali sve zavisi od toga kako se budem osjećao", kazao je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније