Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

06. 06. 2024. 17:50 >> 17:55
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA EP

Sjutra nastavak meča Crna Gora - Albanija; Đukanović: Idemo na pobjedu

Utakmica četvrtog kola kvalifikacija za U21 EURO, između Crne Gore i Albanije, biće nastavljena sjutra sa početkom u 20 sati na ,,DG areni“.

Meč koji je igran 21. novembra prošle godine prekinut je u 27. minutu zbog obilnih padavina u Podgorici, kod rezultata 0:0. Prema propozicijama takmičenja, od tog minuta će i biti nastavljen meč sa istim sastavima.  Svaka promjena u sastavu računaće se kao iskorišćena izmjena.

"Pa sigurno da nas očekuje teška utakmica, igra se od 27. minuta, a da budemo realni u tih 27 minuta se nije moglo ništa vidjeti zbog nevremena koje je bilo. " kazao je reprezentativac Viktor Đukanović.

Crna Gora u dosadašnjem dijelu kvalifikacija, nakon pet kola ima jednu pobjedu, remi i tri poraza.

"Stavili smo sami sebe u situaciju da zavisimo od svake utakmice i da nam samo pobjede mogu pomoći da se uključimo u trku, naravno što nije nemoguće ako budemo pravi, ali moramo ići utakmicu po utakmicu. Mislim da ovaj sastav koji je počeo protiv Albanije i koji će nastaviti meč ima kvalitet i šteta je što od početka kvalifikacija nijesmo svi bili na okupu, ali šta je tu je, idemo sjutra na pobjedu, ali naravno trebamo biti na oprezu jer Albanija nije reprezentacija za potcjeniti." kazao je Đukanović.

Kako je istakao mladi igrač Hamarbija, ekipa je spremna i motivisana.

"Mislim da smo spremni, trenirali smo dobro i u dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu i nadamo se pobjedi. Najbitnije od svega je da damo svoj maksimum, što naravno oćemo i moramo jer grb Crne Gore i igranje za reprezentaciju je nešto posebno, bilo to A reprezentacija ili U 21, ili bilo koja druga selekcija." zaključio Đukanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније