Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

06. 06. 2024. 14:47 >> 14:48
Čitaj mi:

nakon tri sezone

Vuko Bogavac nije više trener Jedinstva, klub se zahvalio na saradnji

Iako je sa klubom izborio opstanak u prvoligaškom društvu, Bogavac je ipak odlučio da se povuče.

Iz kluba su se zahvalili iskusnom treneru koji je vodio ekipu iz Bijelog Polja tri sezone. 

"Koristimo ovu priliku, da se na ovakav način javno zahvalimo našem dosadašnjem šefu stručnog štaba, a prije svega bratu i prijatelju i vječitom članu naše sportske porodice, gospodinu Vuku Bogavcu na svemu što je za ove tri godine uradio za naš klub i naš grad. Da podsjetimo, dominantno nas je uveo direktno u 1.CFL kao šampione 2.CFL, a zatim i ostvario direktan opstanak u elitnom rangu, prvi put u istoriji našeg kluba i to na 5.poziciji na tabeli sa zaostatkom od samo 3 boda koja su nas dijelila od izlaska u Evropu".

Bogavac je ispisao nove stranice istorije kluba.

"Na kraju je uspio, zajedno sa svima nama u klubu, da uradi i ono što su mnogi mislili da je nemoguće, a to je da obezbijedi našem klubu da sada već po treći put za redom nastupa u Meridian 1.CFL. Ovaj uspjeh je sam po sebi i mnogo veći kada se sagleda u kakvim uslovima je ostvaren, uz sve dobro poznate dugogodisnje probleme, od prostora za treniranje i svih drugih problema, kao i sa jednim od najmanjih budžeta u pomenutoj ligi".

Od strane predsjednika kluba Bogavcu je ponuđena neka druga vrsta sportskog angažmana, a da li će prihvatiti zavisiće od njegovih daljih želja i ambicija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније