Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

05. 06. 2024. 12:49 >> 13:02
Čitaj mi:

italija

Konte zvanično na klupi Napolija

Antonio Konte novi je trener Napolija, potvrđeno je danas iz kluba.

Italijanski stručnjak je potpisao ugovor na tri godine, i tako postao peti trener Napolija za nešto više od godinu. 

Mediji su ranije pisali da će Konte zarađivati između osam i devet miliona eura godišnje, čime će postati najplaćeniji trener u Italiji.

Dosad je to bio Simone Inzagi sa platom od 5.5 miliona eura.

"Napoli je važan klub na međunarodnoj sceni. Srećan sam i uzbuđen zbog toga što ga preuzimam. Jedno mogu da obećam, daću sve od sebe za razvoj ekipe i kluba. U potpunosti sam predan zadatku, kao i moji pomoćnici."

"Ponosan sam što je Antonio Konte novi trener Napolija. On je vrhunski stručnjak i vođa. Uvjeren sam da će uspjeti ponovno izgraditi temelje koji su nam potrebni nakon završetka ciklusa u kojem smo prošle godine osvojili titulu. Danas započinje novo važno poglavlje za klub", rekao je predsjednik kluba Aurelio De Laurentis.

Bivši trener Juventusa, Čelsija, Intera i selektor Italije bio je bez posla od odlaska iz Totenhema u martu 2023. godine.

Konte je kao trener osvojio, između ostalog, tri šampionske titule sa Juventusom, Premijer ligu sa Čelsijem, titulu u Seriji A sa Interom i Seriju B sa Barijem.

Imao je i uspješnu igračku karijeru u Juventusu sa kojim je osvojio brojne trofeje, a igrao je i za Leče.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније