Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 06. 2024. 18:19 >> 18:20
Čitaj mi:

NAMJEŠTAO ŽUTE KARTONE?

FA traži doživotnu suspenziju za Paketu

Fudbalski savez Engleske (FA) traži doživotnu suspenziju za brazilskog internacionalca i fudbalera Vest Hema, Lukasa Paketu, nakon što je optužen da je namještao sebi žute kartone na kladionici.

Paketa tvrdi da je nevin, ali britanski mediji prenose vijest da u FA žele od Pakete da naprave primjer i da samo najstrožija bi poslala jasnu poruku za sve one koji pomisle da bi mogli da nešto slično probaju.

Do sada kažnjen je Kinan Isak, odbrambeni fudbaler Straford Tauna koji kladio sam na sebe da će dobiti karton na utakmici FA kupa 2021. godine. Njegova kazna iznosi deset godina.

Bredli Vud iz Linkoln Sitija je dobio šestogodišnju suspenziju zbog namjernog žutog kartona isto u FA kupu.

Međutim Paketa je navodno namjerno dobijao kartone na duelma sa Lesterom 2022. godine, kao i Aston Vilom, Lidsom i Bornmoutom 2023. godine kako bi svojim prijateljima obezbijedii finansijsku dobit.

Prema nekim proračunima bilo je oko šesdeset uplata a ukupna zarada koja je podignuta na ova četiri žuta kartona iznosi oko 120.000 eura.

Posebnu ironiju cijelom slučaju donosi podatak da je prva kladionica koja je prijavila slučaj "Betvej" koja je glavni spozor upravo Vest Hema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније