Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ beta ]

04. 06. 2024. 10:03 >> 10:03
Čitaj mi:

italija

Konte u srijedu postaje trener Napolija

Italijanski trener Antonio Konte doputovaće u srijedu u Napulj na potpisivanje ugovora sa fudbalskim klubom Napoli.

Konte i njegovi predstavnici su već dobili prvu verziju ugovora, a 54-godišnji trener će potpisati trogodišnji ugovor, prenio je Skaj Italija.

Bivši trener Juventusa, Čelsija, Intera i selektor Italije navodno će u Napoliju primati platu od sedam miliona eura, uz do milion eura bonusa za tri godine, a u njegovom ugovoru nema otkupne klauzule.

Kako se navodi, Konte već razmišlja o nekoliko transfera, koji uključuju i dolazak Romelua Lukakua u slučaju da Viktor Osimen napusti klub.

Konte je imao uspješnu igračku karijeru u Juventusu sa kojim je osvojio brojne trofeje, a igrao je i za Leče.

Kao trener osvojio je, između ostalog, tri šampionske titule sa Juventusom, Premijer ligu sa Čelsijem, titulu u Seriji A sa Interom i Seriju B sa Barijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније