Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

03. 06. 2024. 14:57 >> 16:20
Čitaj mi:

IZLOŽBA U GALERIJI RTCG

Nagrađeni najbolji radovi osnovaca i srednjoškolaca na temu Eura 2024

U galeriji RTCG danas je otvorena izložba najljepših 30 radova osnovaca i srednjoškolaca na temu Euro 2024.

Na konkursu koji je raspisao Zavod za školstvo, a organizovan je na osnovu Memoranduma o saradnji sa Javnim servisom, odabrani su radovi iz 13 škola.

"Izuzetno sam srećna i veliko mi je zadovoljstvo što smo domaćini ovako kreativne izložbe u saradnji sa Zavodom za školstvo. Odziv osnovaca i srednjoškolaca je bio velik, morali smo da izaberemo 30 najboljih radova i da ih simbolično nagradimo. Moram da istaknem i da ima dosta radova koje su radile djevočice na ovu temu." kazala je kreativna direktorica RTCG, Vladana Vučinić.
Nagrađenim đacima je zamjenik ambasadora SR Njemačke u Crnoj Gori, Ralf Rojš, dodijelio lopte kojima će se igrati Evropsko prvenstvo i kačkete.

"Mnogo mi je drago što ste svi vi iz čitave zemlje doputovali ovdje da bi ste preuzeli poklone. Slike koje ste naslikali su čudesne i oduševile su nas. Mi kao ambasada smo poklonili fudbalske lopte koje će se koristiti na Evropskom prvenstvu" kazao je Ralf Rojš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније