Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

01. 06. 2024. 23:21 >> 23:36
Čitaj mi:

LEGENDARNI ITALIJAN OSVOJIO SEDMU LIGU ŠAMPIONA

Anćeloti: San koji se nastavlja

Po ko zna koji put, Karlo Anćeloti je dokazao da je najbolji trener na svijetu.

Protiv Mančester sitija, Real je preživio nalete izabranika Pepa Gvardiole i skinuo im krunu u četvrtfinalu, večeras se tresao i pred naletima Borusije Dortmund, ali je legendarni stručnjak i te noći na "Etihadu" i večeras na "Vembliju" ostao miran.

Znao je da će doći njegovih pet minuta, a bilo ih je zapravo devet, od 74. do 83, kada su Dani Karvahal i Vinisijus Žunior savladali odličnog Gregora Kobela i donijeli Realu 15. titulu prvaka Evrope.

A Anćelotiju sedmu - petu kao treneru, a dvije je osvojio i kao igrač Milana.

"Bilo je teško, veoma teško, više nego što se očekivalo. U drugom poluvremenu smo bili bolji, izbalansiraniji, manje smo gubili lopte... Ovo je san koji se nastavlja", rekao je Anćeloti za Movistar.

Pojasnio je i šta je rekao Vinisijusu, koji je u 2. poluvremenu bio mnogo bolji nego u prvom.

"Malo sam ga kritikovao. U 1. poluvremenu smo bili malo lijeni, gubili smo lopte, a Borusija je igrala šta je htjela".

Emotivan je bio detalj iz 85. minuta, kada je Karleto iz igre izvukao Tonija Krosa. Legendarni njemački vezista je završio klupsku karijeru kao šampion Evrope, a pokušaće da to uradi i sa reprezentacijom za savršen kraj. Kada je izašao sa terena, zagrlio se sa trenerom, obojica su bila na ivici suza.

"Malo sam tužan, ali on je htio da završi ovako. Završio je karijeru i moramo to da poštujemo", zaključio je Anćeloti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније