Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

31. 05. 2024. 09:44 >> 12:49
Čitaj mi:

pao dogovor

Žoze Murinjo dogovorio dvogodišnju saradnju sa turskim velikanom

Žoze Murinjo dogovorio je dvogodišnju saradnju sa Fenerbahčeom i preuzeće klub u već narednih dana, objavio je vodeći italijanski fudbalski "insajder" Đanluka Di Marcio.

Murinjo je sredinom januara ove godine dobio otkaz u Romi i od tada je bez posla. Sa Rimljanima je 2022. godine osvojio Ligu konferencije, a prošle godine je izgubio finale u Ligi Evrope od Sevilje.

Portugalac je sa svojim timovima dva puta osvajao Ligu šampiona i to sa Portom 2004. i Interom 2010. godine. Predvodio je sa klupe i Čelsi, Real iz Madrida, Mančester junajted i Totenhem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније