Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

30. 05. 2024. 00:27 >> 00:27
Čitaj mi:

NAŠ AS NAKON POBJEDE

Jovetić: Zaslužili smo ovo, žao mi je Fiorentine

Naš fudbalski reprezentativac, Stevan Jovetić osvojio je večeras svoj prvi evropski trofej u pobjedi Olimpijakosa nad Fiorentinom 1:0.

Nakon meča je za TNT Sport na terenu "Aja Sofije" izjavio da je njegov tim zaslužio pobjedu.

"Prvi evropski trofej za Olimpijakos, prvi za mene. Ponosan sam na moje saigrače, vidjeli ste kakava je atmosfera. Mislim da smo cijele godine igrali odlično i zaslužili smo ovo", kazao je naš kapiten.

Nije zaboravio ni svoju Fiorentinu, za koju je nastupao pet sezona.

"Želio bih da odam priznanje i Fiorentini, dvije godine zaredom su u finalu. To je sjajan tim, šteta za njih, dali su sve od sebe i želim im svu sreću", kazao je on.

TNT Sport je interesovala reakcija tokom gledanja VAR-a nakon pogotka koji je postigao El Kabi

"Kada se gledao VAR nisam znao da li zbog potencijalnog faula ili ofsajda. Ali kad sam vidio da se provjerava ofsajd, onda sam znao da je gol", kazao je Jovetić.

Naš fudbaler je najavio i proslavu u Pireju koji je godio večeras tokom utakmice, jer nisu mogli svi navijači Olimpijakosa da stanu na stadion.

"Mislim da nas čeka sjajna proslava u Pireju, ne mogu da dočekam", kazao je Jovetić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније