Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

29. 05. 2024. 11:04 >> 12:17
Čitaj mi:

odmalena navijač milana

Mbape: Ukoliko ikada budem igrao u Italiji, biće to za Milan

Francuski reprezentativac Kilijan Mbape svu pažnju usmjerio je ka Evropskom prventsvu koje počinje 14,juna. Mpabe odlazi iz PSŽ-a na ljeto nakon sedam godina, karijeru će nastaviti u Real Madridu.

Pred kamerama Skaj Sporta Mbape je upitan da li bi volio da zaigra u Italiji.

"Ukoliko ikada budem igrao u Italiji, biće to za Milan. Kao dijete Mbape kojem je na svečanosti održanoj na Sardiniji nagradu za najboljeg igrača predao Robert Levandovski.

Mbape na ljeto mijenja sredinu. 

"Velika je čast što sam igrao za Pari Sen Žermen. Želim da se zahvalim svojim saigračima, svima koji su mi pomogli. Lijepo je vidjeti da je vaš učinak priznat. Želim da radim i upišem ime u istoriji fudbala. Sada znam više o fudbalu, kako nastupati u velikim utakmicama... Ima mnogo stvari koje treba uraditi. Veoma sam daleko od nasljeđa koje želim da ostavim. Prvo sam koncentrisan na Euro, a onda ono što me čeka u budućnosti", zaključio je on.

Podsjetimo, Evropsko prvenstvo u Njemačkoj će se održati od 14. juna do 14. jula, a Francuska je u grupi sa Austrijom, Holandijom i Poljskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније