Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

29. 05. 2024. 10:31 >> 10:34
Čitaj mi:

tradicionalna svečanost

Belingem najbolji fudbaler LA Lige

Prvotimac Real Madrida, Džud Belingem zvanično je proglašen za najboljeg fudbalera La Lige u minuloj sezoni u kojoj je klub iz glavnog grada Španije osvojio šampionsku titulu.

Engleski reprezentativac Belingem je u tek završenoj sezoni odigrao 28 mečeva za klub sa stadiona "Santjago Bernabeu" i postigao 19 golova i upisao pet asistencija, što mu je omogućilo da dobije ovo prestižno priznanje i to u prvoj godini u kojoj nosi dres najtrofejnijeg evropskog kluba.

Iza sebe je ostavio Vinisijus Žunior, fudbalear Sosijedada Tekefusa Kubo i dvojac iz Đirone Artem Dovbik i Aleiš Garsija.

Trener Đirone, Migel Sančez proglašen je za najboljeg trenera na Iberijskom poluostrvu ( klub iz katalonije uspio je da dođe do trećeg mjesta na tabeli i do istorijskog plasmana u Ligu šampiona.

Izabran je i najboljeg mladog fudbalera u minuloj sezoni - prvotimac Barselone Lamin Jamal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније