Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

28. 05. 2024. 13:03 >> 13:04
Čitaj mi:

o novim ugovorima nakon finala Lš

Anćeloti: Kros i Modrić su i dalje ključni igrači

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je pitanje novih ugovora fudbalera Luke Modrića i Tonija Krosa u drugom planu zbog predstojećeg finala Lige šampiona, a da će se o njihovoj budućnosti u klubu razgovarati poslije 1. juna.

Nema sumnje da je Real Madrid favorit da osvoji titulu Lige šampiona u subotu na Vembliju protiv ekipe Borusije Dortmund.

"Nećemo reći da smo favoriti, igramo protiv tima koji je zasluženo u finalu. Znam da će to biti borba kao u svakom drugom finalu", rekao je Anćeloti.

Anćeloti je najtrofejniji trener u istoriji, dva puta je osvajao Ligu šampiona sa Milanom te još dva puta sa Realom.

"Doživio sam najviše emocija igrajući ovo takmičenje, a strast me gura naprijed", kaže 64-godišnji Anćeloti koji nije mogao ne spomenuti kapitana 'vatrenih' Luku Modrića.

"Luka Modrić i Toni Kros su i dalje ključni igrači ove ekipe iako se možda ne moramo više toliko oslanjati na njih kao prije. Kod njih je sada bitniji kvalitet minuta nego kvantitet, ali obojica su imala odličnu sezonu', zaključio je trener Real Madrida Karlo Anćeloti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније