Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 05. 2024. 18:03 >> 18:16
Čitaj mi:

PLEJ-OF ČEMPIONŠIPA

"Sveci" se vraćaju u Premijer ligu: Sautempton dobio "najskuplju utakmicu na svijetu"

Fudbaleri Sautemptona pobijedili su u finalnoj utakmici plej-ofa Čempišiopa Lids sa 1:0 i tako obezbijedili sebi sljedeće sezone nastup u Premijer ligi.

Ekipa sa juga Engleske je do trijumfa došla "lucidnošću" Vilijama Smolbona koji je poslao sjajan pas u prostor za Adama Armstronga, a momak iz Njukasla je precizno plasirao loptu i savladao Ilana Melijea.

Ovo će kasnije da se ispostavi i kao konačan rezultat.

Do tog 24. minuta, Lids je bio konkretniji u hramu engleskog fudbala, na "Vembliju", imao je posjed, nekoliko prilika, ali nije uspio da bude konkretan.

Sautempton je na krilima pogotka do kraja poluvremena uspio da stekne kontrolu nad utakmicom.

Međutim u nastavku Lids je ponovo bio bolja ekipa na terenu. Ređale su se prilike, od kojih je najveća bila Dejvida Džejmsa koji je pogodio prečku, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. 

"Sveci" su se tako pridružili Lesteru i Ipsviču koji su direktno izborili plasman u Premijer ligu.

Oni su se zapravo, baš kao i Leter, ekspreno vratili u elitu, nakon što su ispali prošle sezone.

Ako bi trebalo da se apostrofira jedan fudbaler Sautemptona onda je to Kajl Volker Piters, desni bek koji je odigrao maestralnu utakmicu u totalno anulirao Krajsensio Samervila koji je proglašen ranije za najboljeg igrača Čempionšipa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније