Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

23. 05. 2024. 18:20 >> 18:21
Čitaj mi:

NOVI SKANDAL OKO KLAĐENJA

Paketa optužen da je namjerno dobio žuti karton, pokrenuta istraga

Vezista Vest Hema Luka Paketa, optužen je da je u duelu protiv Aston Vile u martu prošle godine namjerno dobio žuti karton zbog navodnog klađenja.

Nedavno su i Ivan Toni i Sandro Tonali suspendovani zbog ilegalnog klađenja.

Paketa je bio pred transferom u Siti, koji je bio spreman da plati "čekićarima" 70 miliona eura , ali je odmah nakon ove priče odustao od istog.

Navodi se da je tiket uplaćen u rodnom mjestu Brazilca Duke de Kašijac, i to u kladionici koja je sponzor ekipi Vest Hema.

"Ekstremno sam iznenađen i uznemiren zbog odluke Fudbalske asocijacije da pokrene postupak protiv mene. Devet mjeseci sarađujem s njima, bio sam dostupan na svakom koraku tokom njihove istrage, dostavio sam svaku informaciju koju su tražili od mene. I dalje poričem optužbe u svakom smislu i boriću se do posljednjeg daha da sperem ljagu sa svog imena", napisao je Paketa na svom Instagram profilu.

I ne samo to, u cijelu priču je upleten i napadač Betisa Luis Henrike, koji je isto to veče dobio žuti protiv Viljareala.

Ukoliko se ispostavi da je Lukas namjerno ovo uradio, očekuje se žestoka kazna, što zbog već sad narušenog ugleda lige, što zbog prevencije da nekom drugom igraču nešto slično padne na pamet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније