Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 05. 2024. 17:56 >> 17:56
Čitaj mi:

FINALE LIGE ŠAMPIONA

Zato je Borusija tim sa dušom: Velikan iz Dortmunda vodi sve zaposlene na Vembli

Za fudbalski klub Borusiju iz Dortmunda često se kaže da je nešto više od običnog kluba.

U eri profesionalizma, marketinga, trkom za osvajanjem novog tržišta, u Borusiji su okrenuti prije svega svojim navijačima i svom klubu, a novi gest je upravp primjer toga.

Naime, Borusija je odlučila da na finale Lige šampiona povede sve zaposlene u klubu, preciznije njih 519, i to sve o svom trošku.

Na tribinama Vemblija će tako da se nađu svi, od higijeničara, preko menadžer do direktora kluba.

U Borusiji tako žele da odaju zahvalnost svima zaposlenima za sve što svakodnevno rade i tako doprinose da stvari u klubu budu perfektne.

Pored zaposlenih, uprava kluba vodi i sve članove svojih mlađih kategorija od 12 do 19 godina kako bi osjetili atmosferu i bili uz svoj klub u istorijskoj noći.

Borsiju čeka težak zadatak u finalu gdje ih čeka Real Madrid koji je 14 puta podizao pehar namijenjen šampionu Evrope.

Interesantno kada su posljednji put igrali finale Lige šampiona, "Milioneri" su igrali upravo na "Vembliju" kada su poraženi od Bajern Minhena 2:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније