Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

11. 05. 2024. 21:04 >> 21:04
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA (37. KOLO)

Barnli ispao, Luton samo čudo može da spasi, Čelsi šesti

Sva tri kluba koja su prošle sezone ušla u Premijer ligu bi ekspresno mogla da se vrate u Čempionšip.

Odavno prežaljenom Šefild junajtedu danas se u nižem rangu i zvanično pridružio Barnli, jer je izgubio na gostovanju Totenhemu 2:1 i kolo prije kraja ostao na pet bodova minusa u odnosu na Notingem forest.

Tim Vensana Kompanija je morao da dobije na "Vajt Hart lejnu" da bi ostao u igri i poveo je golom Jakoba Brun-Larsena u 25. minutu.

Već u 32. je izjednačio Pedro Poro, a još jedan defanzivac u timu Ejndža Postekoglua, Miki van de Ven, u 81. donio preokret i zadržao nade sa Sparsi mogu da preuzmu Aston Vili 4. mjesto i vizu za Ligu šampiona.

I Luton je pred povratkom u niži rang, jer bi samo čudo moglo da ga spasi. "Šeširdžije" su izgubile 3:1 od Vest Gema na Olimpijskom stadionu, pa pred posljednje kolo imaju tri boda manje i minus 13 u gol-razlici u odnosu na Notingem.

"Šumari" su imali šansu da sve riješe, jer su vodili 2:1 protiv Čelsija, a bio im je dovoljan i bod. Ali, "plavci" su golovima Rahima Sterlinga u 80. i Nikolasa Džeksona u 82. minutu stigli do preokreta i izjednačili se na 6. mjestu sa Njukaslom.

A Šefild junajted je ispisao negativnu istoriju Premijer lige, jer je izgubio od Evertona 1:0 i sa 101 primljenim golom nadmašio "podvig" Svindona, koji je u sezoni 1993/1994. stao na tačno 100.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније