Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

07. 05. 2024. 10:22 >> 11:11
Čitaj mi:

uoči revanš meča sa arsenalom

Domazetović: Svjesni smo koliko je rival opasan

Fudbaleri Budućnosti sjutra od 16 sati gostuju Rudaru pod Golubinjom u revanš utakmici polufinala Kupa Crne Gore.

U prvom meču ekipa Ivana Brnovića slavila je pod Goricom sa 4:1 a u Pljevlja putuju sa tri gola prednosti za potvrdu plasmana u finale.

"Plavo-bijeli" žele da upišu trijumf nakon što su prethodnog vikenda pobijedili Arsenala u domaćem prvenstvu sa 4:0.

“Treba svi da budemo zadovoljni igrom, odnosom i rezultatom. Pokazali smo da smo najjači kada je najteže. Mišljenja sam da smo protiv Arsenala dominirali tokom cijelom meča, pitali se za sve na terenu, igrali dobro i na kraju zasluženo došli do trijumf koji nam znači na planu samopouzdanja pred finiš sezone”, poručio je čuvar mreže Filip Domazetović.

Dvadesetogodišnji golman je upisao svoj peti nastup u prvenstvu, sačuvao je mirnu mrežu, dokazao je da posjeduje talenat i bio je jedan od šest bonus igrača koji su imali važan doprinos u trijumfu nad Tivćanima.

Domazetović, Milan Vukotić i Ognjen Gašević su igrali svih 90 minuta, a ozbiljne role su imali Lazar Savović, Stefan Đukanović i Vasilije Adžić.

“Važnu pobjedu smo već ostavili iza sebe, jer želimo da se nametnemo i protiv Rudara i da riješimo tu utakmicu na pravi način. Naravno, bitna stvar u tom trijumfu nad Arsenalom je što smo zadržali nulu pozadi, jer je to uvijek dodatni motiv za nas golmane”, rekao je mladi reprezentativac Crne Gore.

Domazetović poručuje da nema opuštanja u sjutrašnjem meču.

“Dobro smo se spremili za revanš, jer znamo koliko nam je meč važan i šta može da nam donese. Znamo da imamo tri gola prednosti, kao što znamo da nam to ne daje za pravo da uđemo opušteno u utakmicu”, jasan je Domazetović, koji poštuje “rudare” i ne obazire se na njihovu trenutnu formu i poziciju na tabeli u prvenstvu…

“Rudar je dobra talentovana ekipa, a svi se još dobro sjećamo našeg posljednjeg gostovanja u Pljevljima i koliko rival može opasan da bude. Zbog toga ne smijemo da pomislimo da je bilo šta gotovo, već moramo da damo maksimum. Vjerujem da ćemo uz pravi odnos obezbijediti finale Kupa”, jasan je talentovani golman, koji je o borbi za trofej u prvenstvu kratko i jasno zaključio:

“I dalje smo u igri, a Budućnost nikada ne odustaje”, zaključio je Filip Domazetović.

 Sa druge strane Dečić je u prvom meču polufinala na domaćem terenu igrao neriješeno sa Jezerom - 0:0.

Finale je na programu 30. maja. 

POLUFINALE - REVANŠ MEČEVI

Rudar - Budućnost (16:00) - prvi meč 1:4

Jezero - Dečić (17:00) - prvi meč 0:0

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније