Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

12. 04. 2024. 17:22 >> 17:22

PLASMAN U LŠ GLAVNI CILJ

Alegri ne može da garantuje da će ostati u Juventusu sljedeće sezone

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da ne može da garantuje da će sljedeće sezone ostati u klubu.

Vlasnik kluba Džon Elkan rekao je u četvrtak da će sljedeća sezona biti "nulta godina" za Juventus pod vođstvom novog sportskog direktora Kristijana Đintolija, a prije godinu dana Alegrija je nazvao "referentnom tačkom" za budućnost kluba.

"Elkan je rekao važne stvari koje su istakle ono što je rečeno prije tri godine. Svake sezone u prvi tim moramo da uvodimo igrače nove generacije. Posao će se nastaviti i narednih godina sa direktorom Đintolijem", rekao je Alegri, prenio je Fudbalitalija.

On je na konferenciji za novinare u pitan o budućnosti. Uprkos tome što mu ugovor ističe 2025. godine, spekuliše se da uprava kluba želi da raskine saradnju sa 56-godišnjim trenerom.

Alegri je rekao da ne može da garantuje da će ostati.

"Sada moramo samo da mislimo na naše ciljeve, oni su iznad svega. Mislim da je plasmanom u Ligu šampiona 100 miliona eura u igri, pa je sada to glavni cilj i svi su uključeni. O budućnosti će, kao i uvijek, klub odlučiti šta je najbolje. Sada je najbolje da se svi držimo zajedno i da igramo za ovaj cilj", naveo je Alegri.

Juventus je treći na tabeli sedam kola prije kraja Serije A, a plasman u Ligu šampiona sigurno će obezbijediti prve četiri ekipe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније