Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B. [ Beta ]

03. 04. 2024. 14:28 >> 15:39
Čitaj mi:

španija

Rubijales uhapšen na madridskom aerodromu

Bivši predsjednik Fudbalskog saveze Španije Luis Rubijales uhapšen je danas na madridskom aerodromu po povratku iz Dominikanske Republike.

Rubijales je zadržan pri izlazu iz aviona zbog istrage o korupciji saoptštila je Civilna garda. Kako navodi, policija ima 72 sata da Rubijalesa preda sudiji ili da ga pusti.

Rubijales se vratio u Španiju usred istrage o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa igra u Saudijskoj Arabiji. On je skratio boravak u inostranstvu za tri dana, pošto je prvobitno najavio sudu da se vraća u subotu.

On je bio u Dominikanskoj Republici prije dvije nedjelje kada je policija pretražila kancelarije Fudbalskog saveza Španije i Rubijalesovu kuću u Granadi. Policija je tada privela sedam osoba, a Rubijales je identifikovan kao jedna od pet osoba pod istragom.

Luis Rubijales je u septembru podnio ostavku nakon što je izazvao međunarodni skandal jer je reprezentativku Španije bez njene dozvole poljubio u usta na pobjedničkom postolju prilikom ceremonije dodjele trofeja u Sidneju u avgustu, na kome je Španija trijumfovala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније