Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

02. 04. 2024. 22:46 >> 22:59

PORAZ U POLUFINALU

Kraj bajke za Sarbriken, Kajzerslautern u finalu Kupa

Padali su redom Budesligaši - Bajern Minhen, Frankfurt, Borusija Menhengladbah, ali nije poklekao i Kajzerslautern, pa je bajka trećeligaša, Sarbrikena završena u polufinalu Kupa Njemačke. Poraz na domaćem terenu od tima iz "Cvajte" 0:2.

Domaćin je bolje otvorio utakmicu. Najbolju priliku za gol u 42. minutu imao je Brunker poslije slobodnog udarca. Napadač trećeligaša je najviše skočio u kaznenom prostoru, ali je njegov udarac završio nekoliko centimetara od stative.

Kajzerslautern je u drugo poluvrijeme ušao znatno odlučnije, što se isplatilo već nakon osam minuta igre u drugom dijelu. Ture je centrirao, a Riter je bio najviši u skoku i savladao je golmana domaćih za 1:0. 

Trenutak odluke dogodio se u 75. minutu, Puhač je centrirao, a Ture se ovoga puta našao na pravom mjestu i pogodio za  konačnih 2:0.

Kaizerslautern se plasirao u prvo finale Kupa poslije 2003. godine. Protivnik će im biti pobjednik duela Leverkuzen – Fortuna Dizeldorf koji će biti odigran sjutra.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније