Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

12. 03. 2024. 14:03 >> 14:03

PREDSJEDNIK NAPOLIJA

De Laurentis gurnuo kamermana u sred prenosa, očekuje se kazna

Predsjednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis mogao bi da bude žestoko kažnjen pošto je gurnuo kamermana, u sred sukoba sa italijanskim medijima.

Incident se dogodio kada je napadač Napolija Mateo Politano davao intervju italijanskoj televizijskoj stanici Skaj Sport, uoči večerašnje utakmice protiv Barselone u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Skaj je prenosio izjavu kada je De Laurentis utrčao na teren i povikao: "Politano, Politano! Sa vama (Skaj) mu nije dozvoljeno da razgovara".

Politano je bio prinuđen da ode, zbunjeno se smiješeći, a De Laurentis se okrenuo prema kameri i uputio uvrede, prije nego što je gurnuo kamermana, koji je morao da napravi nekoliko koraka unazad kako bi zadržao ravnotežu.

Italijanski mediji prenijeli su da je De Laurentis rekao da će svojim fudbalerima dozvoliti da daju izjave samo novinarima koji navijaju za Napoli i medijima iz Napulja.

"Skaj Sport odlučuje koga će Skaj Sport da intervjuiše. Bez riječi sam zbog onoga što se dogodilo našem novinaru i kamermanu. Osuđujem to bez drugih komentara. Jedno je sigurno, nastavićemo kao i uvijek, sa profesionalizmom, preciznošću, kredibilitetom. I uz ljubaznost", rekao je direktor kanala Federiko Ferari na društvenoj mreži X.

De Laurentis je prošlog mjeseca zabranio konferencije za novinare, osim obaveznih u Ligi šampiona, a zabranio je igračima i da daju izjave za DAZN, koji prenosi svaku utakmicu u Seriji A u Italiji.

Često je podsticao medijsku tišinu za cio klub.

Napoli večeras od 21 čas igra u Španiji protiv Barselone, revanš utakmicu osmine finala Lige šampona. U prvoj utakmici u Italiji bilo je neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније