Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 02. 2024. 15:31 >> 15:31
Čitaj mi:

NOVI ŠAMAR NAŠEM FUDBALU

Mediji u regionu o meču na "DG areni": Skandal koji trese Crnu Goru

Gol Bojana Matića na utakmica između Mladosti i Dečića u 22. kolu Prve lige privukao je pažnju i regionalnih medija, koji mahom taj događaj opisuju kao skandal.

Podsjetimo, napadač Tuzana je uz veliku pomoć štopera domaćih Zvonka Ceklića zatresao mrežu. On je tom prilikom umjesto da napadne rivala, skočio u stranu i digao noge. Odmah u poluvremenu je zamijenjen.

Hrvatski portal "Indeks“ dao je naslov „Skandal u Crnoj Gori“.

"Gosti su poveli pred kraj nadoknade prvog poluvremena golom Bojana Matića sa desetak metara. No on je postigao gol zahvaljujući tome što mu se Zvonko Ceklić, štoper domaćih, makao sa puta. On je sklonio nogu da ne ometa suparnika na šutu i usput je i skočio kako bi se dodatno osigurao da mu ne blokira udarac", navodi „Indeks“.
-
"Oslobođenje“ iz Sarajeva kontatuje da "crnogorski fudbal trese skandal". Navode da je "igrač skočio da izbjegne loptu, a golman se potrudio da primi gol“.

"U spornoj situaciji krajem prvog poluvremena, bivši fudbaler Partizana Bojan Matić je primio loptu u šesnaestercu protivnika, okrenuo se i šutirao, pri čemu je štoper suparničkog tima Zvonko Ceklić skočio u stranu, omogućivši lopti da završi u mreži, dok je golman Nikola Ivanović djelovao kao da je zakasnio sa reakcijom", piše „Oslobođenje“.

Beogradski "B92“, navodi: „Skandal u Crnoj Gori – pustio gol, pa odmah zamijenjen“.

"Ceklić se bukvalno sklonio posle udarca Bojana Matića kod prvog gola gostiju u pobjedi od 3:0. Igračima Mladosti je u finišu prvog poluvremena „koncentracija pala“, tako da su gosti imali otvorene prilaze ka golu", piše "B92“.

"Sigurno je da će ova utakmica biti predmet istrage Uefe", piše makedonski "Sport pres".

Fudbalski Savez Crne Gore (FSCG) reagovao je danas i pokrenuo disciplinski postupak protiv Ceklića, te zatražio od policije i tužolaštva da preduzmu sve aktivnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније