Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 02. 2024. 21:55 >> 21:55
Čitaj mi:

PORAŽENI DRUGI PUT ZAREDOM

Milinković: Moramo što prije da se izvučemo iz ove neprijatne situacije

Trener Budućnosti Mladen Milinković kazao je da ekipa mora što prije da reaguje i podigne formu, ukoliko želi da odbrani titulu prvaka Crne Gore.

"Plavi" još uvijek ne znaju za trijumf u drugom dijelu sezone, a večeras su, porazom od Jezera pod Goricom 1:0, prepustili prvo mjesto Dečiću.

Na startu proljećnjeg dijela, Budućnost je upravo remizirala sa Tuzanima (2:2), potom je doživjela težak poraz od Rudara u goatima (3:0).

"Kad Budućnost ne dobije dvije utakmice, to je već ozbiljna situacija, pogotovo što su te dvije utakmice uzastopne. Samo bod u tri meča, a dva smo igrali kod kuće, početak kakav ni u najcrnjim snovima nijesmo mogli da zamislimo. Vrlo neprijatna situacija, moramo dobro da razmislimo i što prije nađemo rješenje da se izvučemo iz ove situacije", rekao je Milinković poslije utakmice za sajt kluba.

Kazao je da je pobjeda Plavljana zaslužena.

"Čestitam Jezeru na pobjedi, u neku ruku su je možda i zaslužili iako su jednu jedinu šansu pretvorili u pogodak, ali fudbal se igra za golove, a mi u prvom poluvremenu nijesmo iskoristili nekoliko izglednijih šansi. Da jesmo, sigurno bi meč išao drugim tokom", kazao je Milinković i dodao:

"Igračima sam rekao da nisu mogli da zaborave da igraju fudbal preko noći. Momenat jeste loš za sve, ali ako želimo, noge su se svezali, nismo mogli da nađemo put makar do jednog gola i da izvučemo bod".

Budućnost u narednom kolu, u nedjelju (17:30) igra protiv Sutjeske u Nikšiću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније